Freppi Gratis Borduurpatronen Insecten


Borduur een vlieg, een vlo, een libelle, een mier of een andere insect. Gratis borduurpatronen of borduurschema's van insecten.


Summer Picnic Ant

Bron: Bird Brain Designs

Taal: Engels

Borduurpatroontje van een ijspegel. Gevonden op de Engelse website van Bird Brain Designs. Gratis borduurschema!

Summer Picnic Ant

Bron: Bird Brain Designs

Taal: Engels

Borduur vuurvliegjes, sterren en de maan! Gratis borduurpatroontje die je kunt vinden bij Sew Mama Sew.


Leuke Borduurboekjes


Kleurrijk borduren in kruissteek

Of je er nu een maakt voor jezelf of om weg te geven, met de tips en technieken uit dit boek kom je alles te weten over borduren in kruissteek.

Borduren Hip & Anders

Laat u charmeren door de prachtige en hedendaagse werkstukjes, gemaakt met de eenvoudigste borduursteken. Bomen, fruit, bladeren in de wind, kleurrijke bloemen, diertjes in de tuin.

Basisboek Borduren

Alle 150 borduursteken staan beschreven met een foto van een proeflapje en een stap-voor-stap uitleg met tekst en tekeningen. In 15 stijlvolle werkstukken worden de geleerde steken toegepast.


Steekjes met liefde

Dit boek is de perfecte introductie tot borduren. Mandy Shaw behandelt 11 steken die ook geschikt zijn voor beginners, met instructies voor zowel rechts- als linkshandigen.

Borduren de wereld rond

35 borduurprojecten met traditionele en folkloremotieven. Met tassen en tasjes, kussens en kleden, cadeaus en accessoires.

Steekjes in en om huis

In dit boek worden allerlei handwerktechnieken gecombineerd, zoals appliqueren, borduren, patchwork, quilten en naaien. Daarmee is dit boek een must voor iedere handwerkliefhebber.


Achterlijke gladiool

Achterin een basis borduuralfabet waarmee je je eigen teksten kunt verzinnen, een blanco telpatroon, wat boektitels, websites en een index.Hobbywinkels

Volg ons op:

Facebook

Facebook

Flickr

Pinterest

Pinterest

Freppi.be/Freppi.nl/Freppi.de/Freppi.com