Freppi Gratis Borduurpatronen Kerstbal


Kerstballen en kerstornamenten borduren. Hier staam allemaal borduurpatronen, werkbeschrijvingen en borduurschema's.


Christmas Cake Toppers

Bron: Cross Stitch

Taal: Engels

Borduur een rendier, kerstbal, vogel en kerstboom! Op de site van Cross Stitching kun je patroon vinden. Je moet wel inloggen voor het patroon.

Christmas Baubles

Bron: Cross Stitching

Taal: Engels

Een simpel borduurpatroon van een kerstballen. Gevonden op de website van Cross Stitching! Het is een handig borduurschema.

Bauble

Bron: Cross Stitching

Taal: Engels

Gratis een kerstbal borduren? Met dit gratis borduurpatroon kun je direct aan de slag! Wel even een gratis account aanmaken.


Leuke Borduurboekjes


Freubelweb

Een leuk boek van de collega's van Freubelweb! Een boek vol met borduurpatronen, breipatronen en haakpatronen! Hier kun je het boek bestellen.

Folklore met Flair

20 vrolijke ontwerpen geïnspireerd op folklore in verschillende technieken, zoals haken en vrij borduren op vilt en textiel. Van slingers, handtasje, babydeken tot iPadhoes, dit boek biedt heel veel handwerkplezier! Inclusief stap-voor-stapbeschrijvingen, patronen en sfeervolle fotografie.

I Love Vilt

Wat je allemaal kunt maken van vilt, van kerstdecoraties, applicaties op kussens tot de leukste figuurtjes. Hierbij wordt gewerkt met mallen en patronen op ware grootte. De viltdecoraties worden afgewerkt met borduursels, lint, noem maar op!
Hobbywinkels

Volg ons op:

Facebook

Facebook

Flickr

Pinterest

Pinterest

Freppi.be/Freppi.nl/Freppi.de/Freppi.com